Doskonały i w pełni naturalny tłusty twaróg. Smakuje jak swojski, domowy ser, bo też po domowemu go wyrabiamy. Produkowany jest z najlepszego mleka, kupowanego od gospodarstw z regionu. Zawiera żywe kultury bakterii oraz dużo łatwo przyswajalnego, pełnowartościowego białka, nie zawiera natomiast sztucznych aromatów i barwników. Każdy ser uformowany w tradycyjny kształt klinka to bogaty, mleczny smak i zwarta, krucha konsystencja. Odrobina innowacji to nowoczesne opakowanie z opcją wielokrotnego otwierania.
Prosty skład
Naturalny smak
Bogactwo białka
Skład:
mleko pasteryzowane, kultury bakterii mlekowych.
Wartość odżywcza w 100 g:
147 kcal 614 kJ
Wartość energetyczna
15 g
Białko
8 gW tym kwasy tł. nasycone 4,8 g
Tłuszcz
Wartość energetyczna
Białko
Tłuszcz
Tłuszcz
8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone
4,8 g
Węglowodany
3,7 g
w tym cukry
3,7 g
Sól
0,10 g
Informacja o plikach cookie
Ta witryna internetowa używa plików cookie, włączając w to sygnały nawigacyjne sieci Web i pliki cookie podmiotów zewnętrznych, które poprawiają Twój komfort korzystania z Internetu, gdyż umożliwają nam dostosowywanie treści do Twoich zainteresowań i zwyczajów podczas przeglądania sieci. Poprzez dalsze korzystanie z naszej Witryny internetowej udzielasz nam zgody na użycie plików cookie oraz sygnałów nawigacyjnych sieci Web. Aby uzyskać informacje dotyczące plików cookie i szczegółowe informacje dotyczące sposobu wykorzystywania Twoich danych osobowych, a także informacje o sposobie wycofania swojej zgody (co możesz zrobić w dowolnym czasie), zapoznaj się z naszą Polityką Plików Cookie oraz Polityką Prywatności.