Gęsta i delikatna w smaku śmietana, która dzięki zawartości bakterii mlekowych świetnie działa na układ pokarmowy. Doskonale nadaje się do potraw na zimno i na gorąco. Niezastąpiona do mizerii, sałatek, śledzi, sosów i zup.
Delikatny smak
Zawiera bakterie mlekowe
Do potraw na zimno i na gorąco
Skład:
śmietanka pasteryzowana, żywe kultury bakterii mlekowych.
Ta witryna internetowa używa plików cookie, włączając w to sygnały nawigacyjne sieci Web i pliki cookie podmiotów zewnętrznych, które poprawiają Twój komfort korzystania z Internetu, gdyż umożliwają nam dostosowywanie treści do Twoich zainteresowań i zwyczajów podczas przeglądania sieci. Poprzez dalsze korzystanie z naszej Witryny internetowej udzielasz nam zgody na użycie plików cookie oraz sygnałów nawigacyjnych sieci Web. Aby uzyskać informacje dotyczące plików cookie i szczegółowe informacje dotyczące sposobu wykorzystywania Twoich danych osobowych, a także informacje o sposobie wycofania swojej zgody (co możesz zrobić w dowolnym czasie), zapoznaj się z naszą Polityką Plików Cookie oraz Polityką Prywatności.