Jogurt naturalny 180 g

Wszystkie warianty:

Gramatura:

180 g 330 g

Taki w sam raz

Kremowy, pełen wartościowego białka, witamin i minerałów. Prawdziwy jogurt – zawiera wyłącznie mleko i żywe kultury bakterii. Można go jeść bez dodatków, prosto z kubeczka, albo razem z płatkami zbożowymi, otrębami i owocami. Niezastąpiony do przygotowania deserów, sałatek i sosów.

  • Porcja energii

  • Idealny smak

  • Prosty skład

Skład:

mleko pasteryzowane, żywe kultury bakterii jogurtowych (Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus).


Wartość odżywcza w 100 g:

58 kcal 242 kJ

Wartość energetyczna

5,0 g

Białko

2,4 g W tym kwasy tł. nasycone 1,6 g

Tłuszcz

Wartość energetyczna Białko Tłuszcz
Tłuszcz 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,6 g
Węglowodany 4,0 g
w tym cukry 4,0 g
Sól 0,10 g

Przepisy z: jogurtem